Wednesday, February 03, 2010

Pentru cei ce se intreaba...

Pentru cei ce se intreaba, ce e cu titlul blogului. Cum poate fi dezvoltarea personala o masturbare? Ce trebuie distrus ca sa ajung la raspuns?

Imaginea de sine, e o simulare a mintii. Niciodata nu va fi ceea ce esti tu cu adevarat.
"Esti mai profund decat o arata viata si sti asta; esti mai iubitor decat iti permit relatiile, mai briliant decat sugereaza cariera ta; in adancurile secrete ale existentei esti infinit, creativ si fara limite". David Deida

Ca bine zice Oreste:
“Inlaturand prapastia dintre persoana si fiinta, dintre eul constient si sinele inconstient, se recapata sanatatea mentala.”
"Poti fi creator si creativ doar atunci cand te detasezi de ego, intr-o stare de abandon fata de toate conditionarile, atunci cand ai scapat de teama de a nu avea, de a nu castiga, de a nu deveni! A venit vremea sa schimbam verbul a exista cu a fi!”.


“An interesting life is full of questions. A boring life is full of answers”. Paulo Coelho

...............................................


- Pana aici, postul acesta a fost creat din acumulari, din cunoasterea ce a venit din exterior (filmul Fight Club, vorbele lui David Deida, Oreste si Paulo Coelho) - e timpul sa privesc si in interior, sa ma pun pe gandurile mele, si sa gasesc raspuns la intrebarea: "cine sunt?".

No comments: