Monday, December 28, 2009

Sunt mireasa, maritata cu uimirea. Sunt mirele ce ia lumea in bratele sale.


Sfarsit de an 2009. Tragem linie si socotim. Cel putin asa am fost invatat inca de mic. Obiective (check si not check) au fost pe lista inca de la inceputul anului. Unele urmate cu perseverenta, rabdare si speranta; iar altele asteptand in "stand by". Anul ce vine imi doresc sa imi continui perfectionarea in domenile ce ma pasioneaza, si sa am parte de emotii (intense sau de suprafata; ce dureaza sau de secunde, pozitive sau negative) dar sa dobandesc un anume control asupra lor. Un prim pas a fost sa citesc cartea Inteligenta emotionala a lui Daniel Goleman; insa e nevoie si de practica; in 2010 ma voi intalni cu surprize si ipostaze in care sa fiu pus sa simt. Unele vin de la sine, altele trebuie provocate; dar tot vor fi. Multumesc lui Dumnezeu, ca mi-a deschis ochii si ca mi-a dat ocazia sa traiesc asemenea zile in care bucuria, calmul, linistea, increderea si frumusetea imi sunt aproape.  Hai, la multi ani cu surprize, povesti, iubire si frumusete! 

2 comments:

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Zoli ZzZ said...

:) si pentru mine e fascinant taramul asta a emotiilor; unii pot trai o viata fara sa isi dea seama ca sunt influentati de ele; altii considera ca sunt tulburari si ca trebuie inlaturate sau evitate; multi nu inteleg -frumusetea cunoasterii- (cunoasterea nu ar fi frumoasa fara emotii; emotiile ar fi un prapad fara cunoastere).
Sunt sigur ca poti deschide si tu discutii pe acesta tema; singura conditie: sa fi trait si sa fi observat. Daca vrei sa imparti, asta e un loc deschis pentru orice; deci vedem ceva?